Agenţii DEA care au inspirat serialul Narcos: “Escobar a fost primul traficant de droguri adevărat și cel mai căutat criminal din lume”

Prezenţi la o conferinţă în faţa studenţilor, agenţii  Javier Pena și Steve Murphy au destăinuit experienţele prin care au trecut în calitate de agenţi DEA în cea mai grea luptă din acel moment, lupta cu traficanţii de droguri.

“Când vezi întâmplările la TV nu sunt la fel ca și când le-ai trăi“, a început Murphy conferinţa despre capturarea lui Pablo Escobar. Murphy a mai spus faptul că pregătirea serialului a fost un proces complex, prin care au petrecut extrem de mult timp cu actorii.

Cei doi agenţi au mai dezvăluit faptul că prezenţa la premiera celui de-al doilea sezon Narcos i-a făcut să se simtă importanţi, aceștia mai spunând că, în general, viaţa pe care au dus-o nu e deloc una luxoasă, așa cum ar putea crede toată lume, ci mai degrabă este vorba de sentimentul de bine pe care ţi-l aduce momentul în care un om rău este pus după gratii.

Murphy a dezvăuit faptul că și-a văzut partenerii uciși pe străzile din Miami, aceasta fiind și cea mai îngrozitoare amintire pe care o are.

În finalul prelegerii, Pena și Murphy au spus la unison faptul că “Escobar a fost primul traficant terorist și cel mai căutat criminal din lume“, iar capturarea sa a fost întotdeauna o sarcină realizată cu sabia deasupra capului.

Pena și Murphy realizau până acum conferinţe și workshop-uri doar pentru oamenii din poliţie, dar de când serialul are o asemenea popularitate, aceștia sunt invitaţi să vorbească peste tot în lume.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide