Dacă partenerul de viaţă ar avea un corp cu totul diferit, ar mai rămâne cu tine? Altered Carbon, pe Netflix.

Dacă partenerul de viaţă ar avea un corp cu totul diferit sau o minte nouă, ar rămâne în continuare partenerul tău de viaţă? Cum s-ar schimba relaţia voastră dacă nu ai putea să îl/o recunoști din punct de vedere fizic sau emoţional? Personajele din Altered Carbon răspund acestor întrebări în producţia Netflix, disponibilă acum pe site.

Bazată pe romanul clasic de ficţiune al lui Richard K. Morgan, cea mai recentă producţie Netflix este o poveste captivantă despre crimă, iubire și trădare, care se petrece cu 300 de ani în viitor. Societatea a fost transformată de noile tehnologii: conștiinţa poate fi digitalizată, corpurile umane sunt interschimbabile, iar moartea nu mai este permanentă.

Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) este singurul soldat supravieţuitor dintr-un grup de războinici interstelari de elită, după ce aceștia au fost învinși într-o revoltă împotriva noii ordini mondiale. Mintea lui a fost întemniţată timp de secole până când Laurens Bancroft (James Purefoy), un om înstărit din viitor, îi oferă lui Kovacs șansa de a trăi din nou. În schimbul acestei șanse, Kovacs trebuie să rezolve o anumită crimă.

So, guys, Netflix & chill? Nu de alta, dar tot e Valentine’s Day astăzi.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide