Am corectat Petitia "Morometii" pentru o mai buna intelegere

In caz ca nu ati citit-o pana acum, aici o aveti in forma exacta care a fost redactata:

"Aceasta petitie a fost creata pentru a se lua in considerare si romanul ”Morometii” la subiectul 3 la bac , deoarece actiunea romanului este interbelica chiar daca romanul a aparut in perioadaa postbelica , multi dintre noi ne-am gandit ca este corect sa scriem Morometii doar din aceasta cauza… si nu e chestia ca nu am invatat cei care am scris romanul Morometii , ci probabil din cauza emotiilor si altor chestii care ne-au pus piedica.. Daca insultati in aceasta petitie , nu arata decat , ”buna crestere” pe care voi o aveti . ! Sustinem Morometii pentru subiectul 3 la bac !!!!!"

Dupa cum puteti vedea, exista mici greseli, iar noi suntem aici pentru a le corecta. Cam asa ar trebui sa arate petitia:

"Bai frate, sa moara Ryga Crypto daca e corect ce se intampla. Stiti care e chestia? Noi am invatat Morometii, pentru ca speram sa pice poezia. Nu e vina noastra ca profesorii astia nu stiu pe ce planeta sunt. Ce e alea: interbelic, postbelic, prebelic, etc? La urma urmei <belic> suntem cu totii. Emotiile, chestiile si celelalte chestii ne-au dat emotii, nu aveam cum sa trecem peste chestia asta. Generatia noastra are un spirit rebel .! D-aia ne permitem sa punem punctul inainte de semnul exclamarii .! Sau , sa punem , virgula , acolo , unde , nu , e cazul . Ce e aici? Comunism? Fascism? Interbelicism? Hai sa nu lasam mici chestii precum gramatica sau ortografia sa ne opreasca din a lua note mari. Sustinem Morometii pentru subiectul 3 la bac si mai ales la parlamentare in toamna.! PS: Sa nu va puna dracu sa faceti misto de noi, poate nu stim noi ortografia limbii romane, dar asta nu inseamna ca nu stim sa scriem .!"

Speram ca vor avea mai mult succes cu aceasta varianta! Bafta la toamna!

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide