Apple admite faptul că a încetinit câteva modele vechi înaintea lansării iPhone X

Publicaţia britanică The Telegraph anuţă faptul că Apple se confruntă cu o serie de procese după ce a admis faptul că, în preajma lansării iPhone 8/8 Plus și.

Compania americană transmite faptul că această reducere a puterii modelelor iPhone 6, 6s și 7 s-a datorat unei erori de soft, aceasta fiind necesară pentru a stopa eventualele neplăceri ale consumatorilor. În primul proces semnatarii spun faptul că Apple ar trebui să respecte drepturile consumatorilor și să îi despăgubească pe cei afectaţi de decizia companiei.

Un al doilea proces a fost transmis în cursul săptămânii acesteia de către un grup de cetăţeni din Ohio, Indiana și Carolina de Nord vizând dreptul încălcări ale drepturilor consumatorilor.

Potrivit celor două citaţii, reclamanţii acuză faptul că modelele lor mai vechi au început să încetinească în momentul în care lansarea iPhone X, 8 și 8Plus se apropia.

Compania se apară spunând că prin reducerea puterii telefoanele nu se vor mai opri fără să anunţe utilizatorul în prealabil.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide