Asa arata cea mai scumpa casa din lume (300 mil. dolari)

1. Se afla pe un parc de 22.650 de metri patrati si are 20 de dormitoare. Asta in caz ca vrei sa dormi zilnic in alt dormitor si sa nu le repeti intr-o luna.

2. Construirea ei a durat 3 ani si a fost nevoie de peste 200 de muncitori. Daca era facuta in Romania, dura 30 de ani si era nevoie de 2000 de muncitori. Ca la final sa spuna ca nu se poate, ca n-au avize.

3. 

4. Printre materialele folosite pentru decor se gasesc: frunze facute din aur, mozaic din marmura si mese facute din granit. Trebuie sa ai grija pe cine inviti la tine, sa nu fure frunzele.

5. 

6. 

7. Ca sa numim cateva din camere: sala de cinema, o sala de sport, teren de squash, camera de meditatie, sala de mese si un club de noapte. Da, ati citit bine, un club de noapte.

8. Pivnita de vin tine pana la 3.000 de sticle. 2 petreceri cu gratar si mici si s-au dus toate.

9. 

10. 

11. Proprietarul nu a vazut niciodata camera de la etajul de deasupra. Pentru ca na… e mult de urcat.

12.

13. Desigur exista si un mic altar al "Regelui Soarelui". Misto freza!

14. 

15. Cea mai misto parte? Camera acvariu, pentru ca trebuie sa ai rechini care iti inoata pe langa cap, atunci cand ai atatia bani.

16.

17.

18.

19. 

20. Si mai e si o fantana din fata casei, care e controlata printr-o aplicatie mobila si prin care poti sa ii schimbi si culorile. Pentru ca… de ce nu?

21. 

22. Si cam asta e cea mai scumpa casa vanduta vreodata. Acum hai sa ne intoarcem la cutiile noastre de carton.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide