Ce a spus Caroline Wozniacki după ce a aflat că va pierde locul 1 în faţa Simonei Halep

Caroline Wozniacki va pierde locul 1 în faţa Simonei Halep, după ce aceasta a pierdut în semifinala de la Doha, în faţa Petrei Kvitova.

Cea care a învins-o în finală pe Simona Halep la Australian Open ar fi avut nevoie de o victorie la turneul de la Doha, pentru a putea să stea liniștită în fotoliul de lider și după competiţia de la Dubai.

Competiţia de la Dubai începe luni, 19 februarie, iar aceasta nu are la start primele două jucătoare ale lumii, Caroline Wozniacki și Simona Halep. Astfel, din cauza punctelor acumulate anul trecut, și pe care nu le va mai putea apăra în acest an, Caroline Wozniacki pierde poziţia de lider al clasamentului WTA, iar Simona Halep se va distanţa la 400 de puncte în fruntea ierarhiei.

La conferinţa de presă ce a precedat meciul pierdut în faţa Petrei Kvitova, Caroline a fost întrebată despre pierderea locului 1, aceasta declarând:

Nu mă interesează locul 1. Dacă era aşa, m-aş fi dus la Dubai. Important e să mă odihnesc şi să fiu în cea mai bună formă la Indian Wells şi Miami.

Cu o zi în urmă, după ce se impusese în faţa germancei Angelique Kerber, Caroline spusese despre accidentarea Simonei faptul că:”Îmi pare foarte rău pentru ea, părea că se mișcă bine, dar e o mare campioană și va reveni.

Simona Halep a postat pe Facebook faptul că situaţia ei s-a agravat și că îi pare foarte rău pentru faptul că a fost nevoită să se retragă din competiţia de la Doha:

“Din nefericire accidentarea mea s-a agravat ieri în timpul celui de-al doilea set. A fost foarte dureros. Am venit la Doha cu speranţa că mă voi reface sută la sută, dar după fiecare meci lucrurile deveneau mai rele. Este frustrant să te califici în semifinalele unui turneu atât de important ca cel de la Doha și să nu poţi juca.

A fost o decizie dificilă, luată după ce m-am sfătuit cu echipa. A trebuit să accept realitatea și să îmi continui tratamentul.

Vă mulţumesc tututor pentru sprijin. Sper să revin pe teren cât mai repede posibil

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide