Ce am putea vedea în sezonul 4 din Narcos

Cu sezonul 3 din Narcos deja de mult terminat și pus în cutiuţa cu seriale bune pe care o mai accesăm din când în când pentru amintiri și pentru discuţii cu prietenii, începem să ne întrebăm ce urmează pentru serial și care vor fi liniile directoare pentru noul sezon.

Știm deja că sezoanele 1 și 2 s-au concentrat pe ascensiunea, momentul culminant și decăderea renumitului traficant Pablo Escobar, în jurul orașului columbian Medelin. Sezonul 3 a schimbat puţin unghiul serialului, concentrându-se mai mult pe Cali Cartel.

După cum ne este clar din ultimele episoade ale sezonului trei, Cali Cartel nu va mai reprezenta un punct de interes pentru serial în următorul sezon. Zvonurile spun faptul că Netflix va pleca de tot din Columbia și va continua povestea serialului în Mexic. Cel mai probabil subiectul principal pentru următoarele seriale va fi reprezentat de Juarez Cartel.

Într-un interviu pentru Daily ExpressPêpê Rapazote, actorul ce îl interpretează pe Chepe Santacruz Londoño în Narcos a recunoscut faptul că acesta va fi noul “cal de bătaie” al Netflix. El a mai sugerat faptul că producătorii se vor duce “înapoi în timp” pentru a analiza zilele de început ale cartelurilor mexicane.

Oricât de mult ne-am bucura de aceste vești, nu există încă o garanţie a faptului că sezonul 4 din Narcos va avea loc. După moartea lui Carlos Muñoz Portal, managerul de locaţie al Netflix în Columbia și după declaraţiile fratelui lui Pablo Escobar ce accentuau faptul că Netflix ar trebui să angajeze lunetiști profesioniști pentru pază, lucrurile sunt extrem de incerte. De altfel, Pedro Pascal, cel care îl joacă pe Javier Peña în Narcos, declara faptul că filmările la noul sezon nu pot începe dacă Netflix nu asigură în totalitate paza oamenilor ce lucrează la această producţie.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide