Ce cadou ii faci de 1 martie?

1. Parfum

Da, stim ca pare o solutie cliseica, dar cu parfumurile nu dai gres niciodata. E acel gen de cadou pe care il vei folosi chiar daca nu iti place foarte tare in momentul in care il primesti.

2. Bratara

Bratarile sunt din ce in ce mai folosite. Fie ca este vorba de accesorii feminine sau de cele masculine, bratarile sunt intotdeauna in topul preferintelor.

3. Colier

Ai grija sa fie unul cat mai finut si, daca se poate, sa se potriveasca cu tinutele pe care le gasesti in garderoba.

4. Bilete la concert/teatru

Biletele la concert sau teatru reprezinta solutia perfecta pentru o seara in doi. Sigur, acestea trebuie completate cu o cina romantica, dar suntem siguri ca te descurci.

5. Geanta

Gentile sunt intotdeauna necesare. Cauta una care se potriveste cel mai mult cu gusturile partenerului.

6. Cosmetice

Cosmeticele sunt ultima solutie atunci cand nimic nu merge. Daca sunt cele potrivite, acestea pot reprezenta chiar cel mai bun cadou.

CONCURS

 OMAGA.RO si Care Spot iti ofera un voucher de 400 de RON* daca ne spui in comentariile acestui articol ce idei de cadouri ai pentru 1 martie. Raspunsul tau poate sa fie oricat de creativ.

*Premiul consta intr-un voucher cadou  de 400RON care poate fi folosit integral la o singura comanda pe siteul www.carespot.ro pana pe 28 februarie 2017. Voucherul nu poate fi schimbat in contravaloarea lui in bani. Premiul se poate ridica doar personal sau prin imputernicire scrisa de la sediul OMAGA.RO din Bucuresti (Strada Horia Macelariu 36-38, Sector 1) sau va fi trimis castigatorilor din tara prin curier rapid. 

**Castigatorul este selectat prin tragere la sorti dintre toti cei care au postat comentarii la acest articol pana la data de 23 februarie 2017, ora 14:00, si este contactat prin e-mail pe adresa folosita pentru a adauga comentariul. In cazul in care castigatorul nu raspunde in 12 ore de la data trimiterii notificarii scrise, echipa OMAGA.RO va extrage un nou castigator pentru care se va urma aceeasi procedura, pana la identificarea unui castigator valid. 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide