Ce filme poti vedea in weekend la cinema

1. Silence: Puterea credintei – Scenariul filmului este scris de Scrosese impreuna cu Jay Cocks si are la baza romanul publicat de Shusaka Endo in 1966 care pune sub semnul intrebarii lipsa raspunsului divin in fata suferintei umane.

2. Rock Dog –  Un mastiff tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, porneste intr-o calatorie plina de peripetii dupa ce da, din intâmplare, peste un aparat de radio, convins ca are stofa de rocker si ca va face cariera de muzician.

3. Noapte alba – Vincent, un politist cu legaturi in lumea interlopa, ajunge sa intoarca un club de noapte cu susul in jos in cautarea fiului sau rapit.

4. Logan – Patrick Stewart revine in rolul Profesorului X, iar povestea se va concentra destul de mult pe relatia parinteasca dintre Wolverine si acesta.

5. Kong: Insula Craniilor – Filmul prezinta expeditia pe o insula virgina din Pacific a unei echipe de savanti, soldati si exploratori.

6. Moonlight – Premiat cu Oscar, filmul urmareste un tanar american de culoare, din copilarie si pana la maturitate, in timp ce se straduieste sa-si gaseasca sensul in lume.

7. Fist Fight – In ultima zi de scoala, timidul profesor de engleza, Andy Campbell incearca sa nu-si piarda calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolventii, a taierilor de bugete care ii pun in pericol slujba si a managementului inefficient.

8. Frumoasa si bestia – Belle (Emma Watson) este o tanara femeie care este luata prizoniera de o bestie in castelul sau, in schimbul libertatii tatalui ei, Maurice.

9. Ana, mon amour – Filmul românesc premiat la Berlin prezintă o poveste de dragoste, o incursiune atipica ce surprinde cele mai tensionate si delicate momente din evolutia unui cuplu.

10. Alibi.com – Greg a facut o firma care se numeste Alibi.com si care furnizeaza orice tip de alibi. Impreuna cu Augustin, asociatul sau, si cu Medhi, noul sau angajat, acestia elaboreaza stratageme si inscenari imbatabile pentru a-si acoperi clientii.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide