Ce reacţie au avut Martina Navratilova și Boris Becker atunci când au auzit declaraţiile Simonei Halep

Prezenţi într-un studio BBC de la Wimbledon, Martina Navratilova și Boris Becker au comentat declaraţiile Simonei Halep de după eliminarea de la turneul londonez, aceasta spunând faptul că a dat tot ce putea, fiind obosită mintal după turneul câștigat de la Roland Garros.

După ce s-a dat cu capul de masă, Martina Navratilova a declarat: “A avut la dispoziţie trei săptămâni. În trecut, era doar una. Înţeleg că e mai dificil acum şi că a jucat multe finale în ultima perioadă şi cu România, bla, bla, bla… Dar ai trei săptămâni la dispoziţie. Ia-ţi una de pauză şi apoi eşti pregătită. Ar fi trebuit să fie relaxată.

Boris Becker, prezent și el în platou a spus faptul că “Nu prea înţeleg ce s-a întâmplat în circuitul feminin (n.r. toate jucătoarele din TOP 10 au fost eliminate înainte de a doua săptămână a competiţiei). Simona ar trebui să fie fericită, a câștigat în sfârșit primul ei Grand Slam, sigur că ar trebui să sărbătorească o săptămână sau 10 zile. Dar aici e Wimbledon. Trebuie să te pregătești pentru el, trebuie să fii în cea mai bună formă. Ia-ţi liber în august, dar nu în mijlocul lunii iulie.”

Momentul video, aici:

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide