Ce spun criticii despre Deadpool 2: “Capacitatea filmului de a te face să râzi este uimitoare”

Deadpool 2 a intrat de câteva zile în cinematografe, iar oamenii au umplut sălile pentru a-l vedea. Ryan Reynolds este și în acest film cel care îl interpretează pe Deadpool, iar noi credem că nu exista persoană mai potrivită pentru a interpreta carismaticul personaj.

Vă lăsăm mai jos câteva review-uri despre filmul pe care, să recunoaștem, veţi vrea să îl vedeţi:

The Guardian: Abilitatea lui Ryan Reynolds de a te convinge să râzi din durere este fantastică, dar în film există stereotipuri etnice care au nevoie de o îmbunătăţire cât se poate de urgent.

The New York Times: Scenariul are un fel de umor care poate face chiar și pe cei care gândesc mai încet și îndrăgostiţi să se simtă diabolic de deștepţi.

Hollywood Reporter: La fel ca în toate lucrurile, în Deadpool există câteva glume foarte conștiente, foarte amuzante, construite pentru a umaniza personajul jucat de Ryan Reynolds.

Variety: Indiferent de cât de departe “Deadpool 2” crede că împinge graniţele, se asigură că, și atunci când un gag se prăbușește, gluma este întotdeauna asupra ta.

Mai avem pentru voi câteva clipuri de pe Youtube, în care oamenii comentează filmul. ATENȚIE: Dacă în cele de mai sus am încercat să nu dăm deloc spoilere, cel mai probabil aici vor fi.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide