Ce spun femeile vs. ce gandesc – Dictionar Explicativ OMAGA

1. 

Fii sigur ca numai bine nu e si ar fi bine sa iti dai seama repede cu ce ai gresit.

2. 

O sa fie gata cand o sa fie gata. Gaseste-ti un loc comfortabil sa te asezi. Bea o bere. Uita-te la un meci de fotbal. Vor fi cele mai lungi 5 minute din viata ta.

3. 

Sa nu cumva sa crezi asta. Absolut ii pasa! Pregateste-te sa ii dai niste optiuni din care sa aleaga. Daca o sa alegi tu sigur n-o sa fie bine!

4. 

Orice ar fi, nu o face. Este o amenintare si nu vrei sa iti asumi chestia asta!

5. 

Nu este un "multumesc"! Tocmai ai facut ceva nasol. Daca nu vrei sa dormi pe canapea, sau pe presulet, ar fi bine sa iti dai seama cu ce ai gresit si sa indrepti chestia asta.

6. 

Sigur ai avut parte de aceasta intrebare de cosmar. Exista oare un raspuns corect pentru aceasta dilema? Nu se stie. Cel mai bine eviti complet subiectul si ii faci un compliment care sa ii distraga atentia.

7. 

Daca asta nu iti aprinde semnalul de alarma, inseamna ca nu stii pe ce planeta esti. Are dreptate intr-un fel, nu trebuie sa iti faci griji… ci trebuie sa REZOLVI SITUATIA. Nu este important sa castigi cearta, este important sa scapi cu viata.

8. 

Stii ca are ceva. Se vede pe fata ei. Intrebi si pe urma ea iti raspunde asta. Orice ai face, nu spune "OK" si apoi sa te intorci la baut bere. Fii atent la detalii, e pentru binele tau. Seamana foarte mult cu "Sunt bine", nu te lasa pacalit.

9.

NU.RADE.DE.EA. Poate e la cura, poate e balonata (ceea ce inseamna ca in cateva zile urmeaza cosmarul). Sau poate doar ii plac salatele. Nu ai de unde sa stii, asa ca mai bine o joci la sigur.

10.

Ceva spus foarte mult in timpul unei despartiri, dar pentru femei e ok sa o spuna. Sigur e o problema din dormitor pe care evita sa ti-o spuna direct. Cel mai probabil e vina ta.

via – thechive.com

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide