Ce spune Jamie Dornan despre posibilele scene nud cu el din seria Fifty Shades

Jamie Dornan a vorbit mult despre scenele erotice pe care el și Dakota Johnson le-au filmat pentru seria Fifty Shades, trilogie ce s-a încheiat cu ultimul film, Fifty Shades Freed.

Recent, regizorul filmului a declarat faptul că sunt extrem de multe scene care nu au ajuns până la urmă în producţia finală. James Foley a spus faptul că “Au fost foarte multe scene pe care le-am filmat (complet nud). Sunt extrem de multe care nu au ajuns la <<cut-ul>> final.”

Întrebat despre acest lucru, Jamie a declarat: “În film îmi vedeţi fundul destul de des. Iar asta nu mă deranjează neapărat. Îi vedeţi de asemenea sânii Dakotei foarte mult. Dacă aș avea sâni, i-aș arăta și eu fără să mă dândesc prea mult. Nu cred că ar trebui să arătăm mai mult, dacă scenele acelea nu sunt esenţiale pentru poveste

Noi nu facem filme pentru adulţi, așa cum multă lume ar putea să creadă“, a mai declarat Jamie

Întrebarea însă rămâne: Există filmate scene în care Jamie este complet gol? Iar dacă ele există, vor apărea cumva pe DVD-ul filmului, în dreptul scenelor care au fost eliminate? Aceasta este subiectul despre care vorbește toată presa în acest moment.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide