Ce spune PRO TV despre clipul devenit viral, în care o tânără este surprinsă prizând

Probabil știţi deja clipul care a devenit instan viral pe reţelele de socializare, nu-i așa. Ei, în cazul în care nu îl știţi, vă vom lăsa noi un link la finalul articolului.

Reportajul PRO TV era despre distracţia tinerilor de 1 mai de la malul mării. În timpul corespondenţei în direct, cameramanul schimbă cadrul cu reporterul aflat în transmisiune și se îndreaptă către un grup de trei tinere. Pe imagini se observă cum una din ele prizează o substanţă ce se presupune că ar fi ilegală.

Reacţia postului de știri a venit astăzi, la insistenţele PaginadeMedia.ro, și sună cam așa: “În fiecare an de 1 mai, PRO TV aduce în casele românilor atmosfera acestei mini vacanţe cu transmisiuni live din staţiunile de pe litoralul românesc. În cursul zilei de marţi, una dintre aceste transmisiuni live a surprins o persoană ale carei gesturi sugerează consumul de substanţe ilegale. Condamnăm cu tărie consumul de droguri, tocmai de aceea înregistrarea acestui moment nu a fost publicată pe platformele online PRO TV.

Clipul despre care vorbim este acesta:

cum să te droghezi în prime time de 1 mai: secunda 00:43. felicitări cameramanului.

Publicată de Razvan Balan pe 1 Mai 2018

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide