Ce spune profesorul care a sărutat o elevă în faţa clasei: “O susţineam moral”

Un profesor din Sighetul Marmaţiei a fost filmat în timp ce era sărutat de o elevă în faţa clasei.

Potrivit Digi 24, reprezentanţii IŞJ Maramureş au precizat faptul că, profesorul Bogdan Paşca are o vechime în activitate de zece ani, iar în urma verificărilor a îndeplinit baremul testelor psihologice anuale şi putea să profeseze. Profesorul a precizat conducerii liceului că eleva pe care ar fi sărutat-o se afla într-un impas moral şi încerca să o susţină, conform IŞJ. De asemenea, dascălul dă vina pe colegii fetei, care au filmat momentul, și crede că aceștia au fost rău intenţionaţi și au scos din context totul. 

Inspectorul Școlar General Maramureș a precizat pentru Agerpres faptul că: Am discutat cu conducerea unităţii de învăţământ despre acest incident filmat într-o sală de clasă chiar de către elevi (…) Conducerea şcolii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuţie cu profesorul de engleză, care şi-a recunoscut fapta şi gravitatea acestei fapte, iar ca urmare şi-a dat demisia. Acesta şi-a dat demisia din învăţâmânt, el fiind titular pe catedra de limba şi literatura engleză a unui liceu tehnologic din Sighetu Marmaţiei. Un asemenea comportament deviant nu are ce să caute în niciun context, inclusiv unul educaţional.

Filmuleţul despre care se face vorbire a fost postat pe YouTube ieri, 30 mai, și a strâns peste 100.000 de vizualizări în mai puţin de 24 de ore.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide