Cea mai frumoasa femeie din lume (in viziunea savantilor)

Conform stiintei, Amber Heard are cel mai frumos chip din lume, deoarece se apropie cel mai mult de aceasta proportie de aur.

Grecii din antichitate au pretins ca exista aceasta proportie de aur peste tot in natura, iar pe scurt are de-a face cu simetria si proportiile, v-am explica mai detaliat dar e foarte complicat si nu suntem cei mai priceputi oameni de stiinta din lume. De fapt nu suntem deloc oameni de stiinta.

Dr. Julian de Silva, chirurg plastic, a efectuat un studiu folosind aceasta propotie pentru a afla ce face un chip cu adevarat frumos. 12 elemente cheie au fost luate in considerare, inclusiv buze, nas, ochi, sprancene, barbie, frunte si forma fetei, iar Amber Heard s-a potrivit la aproximativ 91,85 % din acestea (Stia Johnny Depp ce stia). Putin mai la vale se afla Kim Kardashian, cu 91,39% si Emily Ratajkowski cu 90,8 %.

Dar cum ar arata un chip care indeplineste 100% din aceste conditii.

Ca sa va imaginati mai usor, a fost creata o poza – macheta a femeii perfecte, care e o combinatie intre Amber Heard, Kim Kardashian, Kate Moss, Scarlett Johansson, Rihanna si Emily Ratajkowski. Cam asta ar fi detalierea:

Da… sau mai usor puteau sa combine chipul Angelinei Jolie cu cel al lui Megan Fox si obtineau asta:

La urma urmei, baieti si fete, nu uitati: interiorul conteaza cel mai mult! Insa exteriorul se vede…

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide