Cele mai bune 10 seriale pe care le poti vedea in weekend

1. Game of Thrones – Intr-un taram in care verile dureaza decenii, iar iernile vieti, belelele pandesc la tot pasul. Din sudul machivelic si salbaticele tinuturi din est pana in nordul inghetat si anticul zid ce protejeaza regatul de intuneric, doua puternice familii sunt prinse intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica, al carui scop e controlul absolut asupra celor Sapte Regate din Westeros.

2. Breaking Bad – Drama premiata cu doua Emmy-uri, "Breaking Bad" spune povestea lui Walter, un profesor de chimie care, lovit in plin de criza de la mijlocul vietii, cea mai grava criza din cate s-au vazut vreodata, incepe sa incalce legea prin fapte de o gravitate din ce in ce mai mare.

3. The Walking Dead – Intr-o lume terorizata de zombi, politistul Rick Grimes incearca sa se scoata pe sine si pe ceilalti cativa supravietuitori din dezordinea post-apocaliptica dezlantuita in lume.

4. Sherlock – Este o actualizare contemporana a povestirii lui Arthur Conan Doyle, a faimosului detectiv Sherlock Holmes, rol interpretat de Benedict Cumberbatch, alaturi de prietenul sau loial Watson, interpretat de Martin Freeman. Mini-seria "Sherlock" are episoade, fiecare cu durata de 90 de minute.

5. The Big Bang Theory -Inventivi și mereu pusi pe glume, fizicienii Leonard Hofstadter si Sheldon Cooper traiesc intr-o realitate doar a lor, incercand totusi sa se adapteze unei lumi pe care, se pare, ca nu prea o înţeleg. 

6. Friends – Legenda spune ca, in cazul in care, din diferite motive, nu ai vazut Friends, ar trebui sa te apuci imediat. 

7. Prison Break –  Serialul prezinta povestea intriganta a lui Michael Scofield care insceneaza jaful unei banci pentru a ajunge in aceeasi inchisoare in care se afla fratele sau mai mare. 

8. Dr. House – Nu credem ca mai are nevoie de prezentare. Povestea doctorului House poate fi vizionata oricand, la orice ora, de oriunde.

9. Stranger Things – Intr-un orasel mic, unde toata lumea se cunoaste personal, un incident ciudat lanseaza un lant de evenimente ce conduc la disparitia unui copil.

10. Suits – Intr-o lume in care coruptia este la cel mai inalt nivel, datoria lor e sa puna lucrurile in ordine. Un serial cu si despre avocati, despre dorinta de a reusi si a deveni cineva intr-o societate in care banul este stapan.

Descrieri preluate de pe Cinemagia.ro

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide