Cele mai bune filme ale anului 2017, conform The New York Times

“Dunkirk”, “Ex Libris: The New York Public Library” şi “Faces Places” se găsesc pe lista celor mai bune filme ale anului 2017. Aceasta a fost întocmită de publicaţia The New York Times, iar întregul top îl găsiţi mai jos.

1. “DUNKIRK”
Povestea filmului Dunkirk surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

2. “EX LIBRIS: THE NEW YORK PUBLIC LIBRARY’”
O privire în interiorul New York Public Library

3. “FACES PLACES”
Filmul ne arată povestea prieteniei neobișnuite dintre directorului Agnes Varda și a fotografului J.R..

4. “THE FLORIDA PROJECT”
Desfășurându-se în timpul verii, filmul urmărește povestea unui copil de 6 ani, Moonee, în timpul aventurilor de pe terenul de joacă, aceasta locuind în umbra Lumii Disney.

5. “GET OUT”
La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinţilor fetei este doar emoţie provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relaţie interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

6. “LADY BIRD”
Christine McPherson, cunoscută și autoproclamată ca “Lady Bird”, este o liceană ambiţioasă, inteligentă și talentată. Dorind să evadeze din suburbanul Sacramento, ea visează la o viaţă diferită, plină de zgârie-norii din Coasta de est, universităţile Ivy League și de cultura cosmopolită.

7. “OKJA”
Timp de 10 ani ideali, tânărul Mija (An Seo Hyun) a fost îngrijitor și constant însoţitor al lui Okja, un animal unic de dimensiuni mari cu care a legat o prietenie pe măsură, la casa lor din zona montană a Coreei de Sud.

8. “PHANTOM THREAD”
Stabilit în strălucirea Londrei postbelice din anii 1950, un producător de îmbrăcăminte este delegat să creeze haine pentru membrii înaltei societăţi și ai familiei regale.

9. “A QUIET PASSION”
Filmul urmărește povestea autoarei Emily Dickinson, începând cu primele zile de școală și până în ultimele zile de viaţă.

10. “WONDER WOMAN”
Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă.

Alte filme favorite ale The New York Times: “After the Storm”; “The Big Sick”; “Bombshell: The Hedy Lamarr Story”; “Call Me by Your Name”; “The Challenge”; “Dawson City: Frozen Time”; “The Death of Louis XIV”; “Escapes”; “Girls Trip”; “Good Time”; “The Happiest Day in the Life of Olli Maki”; “I Am Not Your Negro”; “Jim & Andy: The Great Beyond – Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton”; “Kedi”; “The Lost City of Z”; “Mother!”; “Mudbound”; “My Journey Through French Cinema”; “Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer”; “The Ornithologist”; “Patti Cake$”; “Personal Shopper”; “The Post”; “Professor Marston and the Wonder Women”; “Quest”; “Song to Song”; “Tonsler Park”; “Twin Peaks: The Return”; “The Woman Who Left”; “Wonderstruck.”

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide