Cele mai bune filme cu fugari din istorie

1. Inchisoarea Ingerilor – Tim Robbins face rolul "criminalului" tacut, ganditor. In inchisoare gaseste un nou prieten, pe Morgan Freeman, un "lup batran" care pare ca stie tot, dar mai are multe de invatat.

2. Contele de Monte Cristo – Inchis pe nedrept in inchisoarea din insula Chateau D’If, Edmond este prizonierul unui cosmar care dureaza timp de treisprezece de ani.

3. Fugarul – In timp ce Kimble (Harrison Ford) este mutat din orasul sau natal spre inchisoarea din Chicago, autobuzul cu care este transferat este implicat intr-un spectaculos accident, intrand in coliziune cu un tren 

4. Evadare din Alcatraz – In 29 de ani penitenciarul care parea de nepatruns, penitenciarul in care a fost inchis Al Capone si Robert Stroud, a avut loc o singura evadare: a trei oameni de care nu s-a mai auzit nimic.

5. Midnight Express – In 1970, tanarul turist Hayes, care a incercat sa scoata din Turcia doua kg de hasis, este condamnat la trei ani de inchisoare

 

6. The Last Castle – Un General trimis la inchisoare se aliaza cu ceilalti detinuti pentru a se revolta impotriva sistemului juridic care i-a inchi

7. Bird on a Wire – Rick, un fost agent FBI, a fost supus unui program guvernamental de protectie a martorilor prin care i s-a schimbat identitatea si, implicit, memoria, dupa ce a depus marturie impotriva unui influent traficant de droguri.

8. Avionul Condamnatilor – Acest thriller prezinta povestea imprevizibila a fostului erou de razboi Cameron Poe, condamnat opt ani la inchisoare dupa ce ucide accidental un barbat care ii agresase nevasta.

9. Masca lui Zorro – In vechea Californie spaniola, guvernarii coloniale i se opune Zorro – cavalerul cu masca neagra, idol al asupritilor oameni de rand.

10. Fuga lui Sebastian Ghita – Filmul se filmeaza zilele acestea pe platourile din Romania si Serbia.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide