Cele mai bune glume despre scrisoarea lui Liviu Pleșoianu adresată lui Donald Trump

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a anunţat aseară că îi va trimite o scrisoare președintelui Statelor Unite, Donald Trump, pentru a-l informa despre conexiunile care există între protestarii români din Piaţa Victoriei și forţele care i se opun lui Donald Trump în Statele Unite, dar și pentru a-i atrage atenţia asupra “Statului Paralel” care există, conform deputatului, în România. Sigur, nu intrăm în discuţii matematice și nici nu vom aminti faptul că, știţi voi, două drepte paralele nu se vor putea intersecta niciodată, deci conceptul de Stat Paralel e din start viciat. Nu vom intra în asta. Vă vom prezenta doar operele internetului, care a fost și de această dată pe fază. Haideţi să vedeţi și voi ce-a ieșit.

1. Oliver Robert în Utopia Group

2. Stoica Ionel

3. Catalin Tenita

4. Ovidiu Vanghele

“Inspaimantat de intentia marelui nostru om de stat Plesoianu de a i se adresa direct lu’ Trump, sefu’ la planeta, Statul Paralel nu a mai asteptat sa vada scrisoarea lui Liviu catre Donald ci a pornit-o direct pe calea discreditarii marelui orator rumîn.

S-a primit deci adineauri, pe surse, replica disperata a Statului Paralel:”

5. Ovidiu Vanghele

“Bai, nu e gluma!!

I-a raspuns Trump lu’ Plesoianu, parteneriatul strategic capata noi dimensiuni! Statul de drept pare salvat, dati drumu’ la sarmale, sintem bine.”

6. Nicolae Bordeianu

7. Laurentiu Nicorescu 

8. Mircea Morariu

9. Laurentiu Nicorescu 

10. Mircea Morariu

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide