Cele mai ciudate intamplari legate de personalitati istorice

1. Elvis Presley a cantat doar in Statele Unite si in Canda. Probabil nu-i placea sa zboare cu avionul.

2. Mark Twain s-a nascut si a murit exact in anii cometei Halley, 1835 si 1910. Chiar a declarat: "Va fi dezamagirea vietii mele daca nu voi muri odata cu cometa Halley." Acel moment cand iti programezi singur moartea.

3. Walt Disney i-a dat menajerei sale de 30 de ani actiuni ale companiei drept bonusuri de sarbatori, iar cand aceasta a murit, averea ei valora 9 milioane de $. Ce curcan?! De acum vrem actiuni de sarbatori!

4. Thomas Edison a cerut-o in casatorie pe cea de-a doua sotie prin Codul Morse. Probabil a furat ideea tot de la Tesla.

5. Cand Maria Antoaneta s-a casatorit cu Ludovic al XVI-lea, show-ul cu artificii a luat o intorsatura groaznica si a ucis peste 100 de persoane. Cuplul si-a donat alocatia pe o luna familiilor afectate. Ce fel de artificii erau alea? Atomice?

6. Alexander Graham Bell considera ca inventia lui, telefonul, ar trebui folosita raspunzand cu"Ahoy-Hoy". Adevarul e ca e mult mai cool decat "ALO".

7. Paul McCartney a fost vocea unui personaj in "The Simpsons". A interpretat chiar o femeie, Lisa Vegetariana (nume de manelista), si a facut-o cu conditia ca Lisa sa ramana vegetariana pe toata durata show-ului.

8. Unul din generalii de top ai lui Genghis Khan provenea dintr-un trib rival al lui Khan si aproape l-a ucis pe acesta in batalie. Khan-ul a fost atat de impresionat incat l-a luat in armata sa ca ofiter. Tine-ti prietenii aproape, iar dusmanii… fa-i ofiteri.

9. La batranete Cristopher Columb a scris ca vine Apocalipsa si e vina lui pentru ca a calatorit in Lumea Noua. La ce le-au facut bastinasilor era si normal sa creada asta. Rusine, domnule Columb!

10. Isaac Newton a considerat ca lumea nu se va sfarsi mai devreme de 2060. Deci relaxati-va, mai avem ceva timp.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide