Cele mai ciudate traditii de nunta din lume

1. Traditia din China spune ca mirele trebuie sa traga catre mireasa trei sageti. Vestea buna este ca acestea nu au capetele ca in vremea lui Stefan cel Mare. Vestea mai putin buna este ca o vor rani oricum pe tanara mireasa. 

2. In Congo, mirele si mireasa nu au dreptul sa zambeasca pe tot parcursul ceremoniei. In cazul in care acest lucru se incalca, acestia nu vor avea o viata fericita impreuna.

3.In Germania, farfuriile aduse in dar de catre nuntasi nu sunt folosite de soti pentru a-si mobila casa. Acestia arunca in tinte bine determinate pentru a alunga eventuale spirite rele.

4. Mirele din Fiji, atunci cand o cere pe mireasa de la tatal ei, trebuie sa ii dea in dar un dinte de balena. Ne imaginam ca piata neagra a dintilor de balena e in floare acolo. 

5. In noaptea nuntii, intr-un sat din Africa, mama miresei intra in dormitorul celor doi si ii arata acesteia cum trebuie facute lucrurile. 

6. In cateva triburi din Kenya si Tanzania, tatal miresei o lasa pe fata sa plece doar dupa ce o stropeste din cap pana in picioare. Gestul fiind interpretat ca un semn de fertilitate si noroc in dragoste.

7. Intr-un provincie din China, sotii trebuie sa omoare un pui de gaina, ca semn al infrangerii fortelor raului.

8. Traditia din Franta spune ca, a doua zi dupa nunta, toate resturile ramase trebuie aruncate in toaleta.

9. In Insulele Marchize, toate rudele miresei trebuie sa se aseze pe jos, iar sotii trebuie sa treaca peste ei. Probabil ca e ocazia perfecta sa te impiedici si sa dai calci peste ruda aia pe care oricum nu o suportai.

10. Mirii din Insulele Tindung, dupa ceremonia de casatorie, se incuie in casa pret de trei zile. In acest timp, ei nu au voie sa mearga la baie, considerandu-se ca acest lucru aduce ghinion.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide