Cele mai frumoase partii de schi de lume

1. Revelstoke, Canada

Revelstoke are tot ce poti cauta la o partie. Are peisaje spectaculoase, dificultate medie si locuri in care poti sa te opresti si sa privesti natura.

2. Meribel, Franta

Partiile de la Meribel reprezinta alegerea perfecta atat pentru persoanele experimentate, cat si pentru incepatori.

3. Riksgransen, Suedia

Statiunea este situata spre nordul continentului European, asa ca, primind foarte multa zapada in timpul iernii, ea se deschide abia prin luna februarie si ramane deschisa pana in iunie. Deci, daca vrei sa schiezi atunci cand in Romania sunt 25 de grade, Riksgransen reprezinta solutia perfecta.

4. Alyeska, Alaska, SUA

Partia din Alaska este recomandata oamenilor cu o anumita experienta, fiind cautata, in deosebi, de amatorii de senzatii tari.

5. Zermatt, Elvetia

Zermatt este una dintre cele mai frumoase statiuni din Elvetia. Peisajele iti vor taia respiratia, iar dificultatea partiilor este medie.

6. St Anton, Austria

Sa nu ii spui medicului tau ca mergi aici, da? Pe langa partiile excelente, statiunea mai are si o viata de noapte de invidiat, asa ca reprezinta varianta optima intre sport si distractie.

7. Cortina d’Ampezzo, Italia

Tot spiritul italian pus intr-o statiune. Cam asta ar insemna, in putin cuvinte, Cortina d’Ampezzo. Nu are neaparat cele mai bune partii sau cea mai buna zapada, dar atmosfera din aceasta statiune e una speciala si merita incercata.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide