Cele mai socante trenduri japoneze de frumusete

1. Faciale cu mazga de melc

Vrei o zi relaxanta la spa? Hai mai bine sa iti pui niste melci pe fata si sa ii lasi sa se plimbe. Cica mazga aia de o lasa in urma o sa te faca mult mai atragator/atragatoare. Aproape fiecare centru de spa din Japonia beneficiaza de acest tratament, deci e clar ca functioneaza…

2. Centura de fata pentru un zambet perfect

Fiind obsedati sa aiba zambetul perfect, japonezii folosesc o gramada de metode pentru a-l obtine. O tehnica populara este folosirea unei masti ridicole care strange pielea din jurul gurii fara ajutorul operatiilor estetice. Practic porti o masca de Bane ca sa arati ca Joker (referinta Batman)

3. Faciale cu gainat de pasare

In Romania consideram un ghinion sa isi faca o pasare nevoile pe tine, dar uite ca in Japonia dai bani grei ca sa fii uns cu gainat pe fata. Cati bani? Vreo 250$, salariul multor romani pe o luna.

4. Strangator de nas

O alta inventie nebuna care nu este deloc comfortabila, strangatorul Tsun Nose incearca sa iti formeze conturul perfect al nasului prin indreptarea oaselor si tesuturilor… Auch…

5. Vocificatorul

Te ajuta sa ai o voce frumoasa, invatandu-te cum sa respiri si cum sa ai o intensitate mai mare in vorbire. Practic poti sa castigi foarte usor Vocea Romaniei dupa ce il folosesti.

6. Urechi de pisica Necomimi

Probabil ati vazut si pe la noi moda asta cu purtatul urechilor de animalute. Dragut, dar nu prea. Insa aceste inventii japoneze au dus-o la urmatorul nivel. Aceste urechi iti poti citi emotiile prin undele cerebrale si reactioneaza in functie de starea ta. Asa ca oamenii vor stii cum te simti fara ca tu sa deschizi gura macar.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide