Coincidente dubioase din istorie

1. Pe 20 iunie 1940, arheologii sovietici au descoperit un mormant al lui Tamerlane, descendent al lui Genghis Khan. Pe mormant statea scris urmatorul text: "Cine va deschide acest mormant, va avea parte de un invadator mult mai teribil decat am fost eu". L-au deschis oricum. La un an si doua zile dupa aceea, Germania condusa de Adolf Hitler a atacat URSS.

2. Stalin, Hitler si Franz Josef, responsabili pentru moartea a peste 80 de milioane de oameni, au trait, pentru o scurta perioada, in acelasi timp, in Viena.

3. Prima victima in construirea barajului Hoover a fost J.G. Tierny, in data de 20 decembrie 1922, iar ultima victima a fost fiul acestuia, J.G. Tierny junior, decedat pe data de 20 decembrie 1935.

4. Hitler s-a nascut la 129 de ani dupa Napoleon, a venit la putere la 129 de ani dupa Napoleon, a invadata Rusia la 129 de ani dupa Napoleon si a fost infrant la 129 de ani dupa Napoleon 

5. In 1975, la New York, o persoana a fost accidentata de un taximetrist. La eveniment a fost martor si pasagerul taxiului. Un an mai tarziu, acelasi taxi transporta acelasi pasager. De data aceasta, victima a fost fiul celui accidentat prima data.

6. O carte scrisa cu 14 ani inainte ca Titanicul sa se scufunde descrie un vapor instabil care se va lovi de un iceberg.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide