Cum a arătat primul an al lui Barack Obama, după ce acesta n-a mai fost președinte

Probabil că, în cazul în care era cineva dintre noi care avea nevoie de o vacanţă prelungită la începutul anului trecut, acesta era fără îndoială Barack Obama. Al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii a stat în fruntea celui mai puternic stat din lume timp de 8 ani, câștigând succesiv încrederea americanilor, prima dată în 2008, apoi în 2012.

Barack Obama a predat cheile Casei Albe către Donald Trump pe 21 ianuarie 2017, iar imediat după aceea, Barack și Michelle au plecat într-o vacanţă pe un yaht, alături de bunul său prieten, miliardarul Richard Branson.

Pe 5 martie, Barack Obama a reapărut în lumina blitzurilor, atunci când și-a etalat noul său stil vestimentar, la ieșirea dintr-un mall. Acesta și-a îndeplinit în acest timp și rolul de “jurat” al judecătoriei la care a fost arondat.

Spre finalul anului, acesta a înregistrat un podcast cu Prinţul Harry al Marii Britanii, acolo unde a vorbit despre noul climat internaţional și despre dificultăţile cu care se confruntă statele.

Barack Obama a surprins elevii unui liceu vizitându-i în prima zi de școală, iar mai apoi a ţinut un speech puternic pentru câteva sute de tineri despre lucrurile importante în viaţă.  Fostul președinte american și-a adjudecat recordul pentru cel mai apreciat tweet din istorie, iar la Crăciun i-a ţinut locul moșului în faţa câtorva copii de școală primară.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide