Cum a arătat ultima apariţie publică a Stelei Popescu

Actriţa Stela Popescu a încetat din viaţă ieri, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani.

Doamna Teatrului Românesc, așa cum a fost numită Stela Popescu, a fost văzută ultima dată în public la “Gala Femeilor de Succes”, acolo unde aceasta a primit un premiu pentru succesul în carieră.

În momentul în care și-a ridicat premiul, actriţa a reușit, cu greutate, să își găsească cuvintele, iar discursul Stelei Popescu a fost următorul: “Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum nu pentru că eu sunt neorganizată, ci pentru că voi sunteţi…De 20…50 şi…20 şi… am văzut acasă, toată casa mea am…V-am văzut pe voi, pe băieţei, pentru că ei nu m-au chemat. Eu n-am chemat. N-a venit. Nu ştiu de ce. De ce m-aţi chemat, mă, dacă nu m-aţi chemat, să vin la voi aici? …. Am 7.000 de prostii…M-am îmbrăcat, m-am coafat…Sunt plină de draci, că eu am temperament. Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul asta. Sunt al dracului de nervoasă, nu mai vin la voi….Dar eu tot vă iubesc şi vă respect. M-aţi zăpăcit, m-aţi zăpăcit.”

Imaginile par să confirme ipoteza decesului în urma unui accident vascular cerebral.

După ce imaginile au fost făcute publice, actriţa Oana Pellea a scris un text extrem de emoţionant:

Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat…Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public …nici dintre organizatori. Stela s a retras, s a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor.

Postarea integrală a actriţei o găsiţi mai jos:

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide