Cum a reacţionat internetul după victoria Simonei Halep și calificarea în semifinale la Doha

Simona Halep merge mai departe în competiţia de la Doha, după ce a învins-o pe Catherine Bellis, scor 6-0 6-4. Dacă Wozniacki pierde în faţa germancei Kerber, Simona va fi de luni pe prima poziţie mondială.

După meci, Simona Halep a declarat faptul că e foarte mulţumită de jocul său: “E frumos să joc din nou semifinale la Doha, a fost o adversară dificilă. Mi-a fost greu să închei punctele punctele, pentru că joacă foarte bine în apărare. Mă simt ca acasă, le mulţumesc românilor, dar şi celor care mi-au făcut galerie.

Întrebată despre locul  1 în ierarhia mondială,  Simona a spus că nu se gândește la asta și că va lua fiecare meci în parte, fără să se gândească la ce urmează după: “Nu mă gândesc la fotoliul de lider, eu vreau doar să joc tenisul meu. Dacă o să se întâmple, voi fi foarte bucuroasă, dar nu fac un scop în sine din acest lucru.

Desigur, internetul n-a stat deoparte după această victorie. Haideţi să vedem cum au reacţionat oamenii:

Jurnalistul portughez Jose Morgado remarcă faptul că,  în cazul în care Kerber o va învinge pe Wozniacki, Simona va trece din nou pe primul loc.

Un alt utilizator crede că Simona este mai bună decât Muguruza, adversara din semifinale.

Contul de Twitter al WTA remarcă faptul că Simona și-a arătat clasa în acest meci, iar după primul set acesta scria că Halep a luat în serios lupta pentru trofeu.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide