Cum au ajuns două bătrâne din Rusia să fie celebre pe internet

Povestea a început atunci când un grup de tineri de la o școală de aviaţie au făcut un filmuleţi în care aceștia dansau destul de sumar îmbrăcaţi, iar media, politicienii și opinia publică i-au acuzat că atentează la morala tipic rusească, fiind ulterior excluși din școala în care învăţau.

Ei bine, rușii au văzut asta ca o formă de a-și exprima nemulţumirea, așa că au început să facă și ei același tip de videoclip pe care tinerii l-au făcut în căminul școlii.

De la asistente, la poliţiști, la tineri și, în definitiv, la bătrâni, toată lumea a acţionat în același gând. Cele două doamne, Natalia Ioskevich și Ksenia Negredova au ajuns rapid să fie apreciate în online.

Manifestul doamnelor are la bază greutăţile pe care trebuie să le înfrunte rușii zi de zi, doar 1% din bătrânii Rusiei putând trăi doar din pensia pe care statul le-o oferă.

“Ce vrem? Este foarte clar că nu am încercat să ieșim în evidenţă prin corpurile noastre. Ce legătură au momentele private ale unor băieţi, cu viaţa lor profesională? În ce măsură le afectează asta cunoștinţele pe care ei le au? În acel clip ei au demonstrat doar faptul că au un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, adică exact tipul de gândire care ar fi folositor în orice profesie”, spune una dintre doamne.

Interviul complet pentru site-ul Coma Story îl puteţi vedeam mai jos.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide