Cum Au Furat Elvetienii Teapa Lui Vlad Tepes

1. Ceasurile elvetiene – Sigur ati auzit de aceste ceasuri faimoase in toata lumea pentru precizia lor. Sunt si cele mai frumoase, iar simplul fapt ca porti unul iti da un aer de aristocrat. 

E posibil ca elvetienii totusi sa se fi luat dupa romani la asta… Uitati-va atent la acele unui ceas, va duc cu gandul la ceva? Desigur nu poate fi doar o coincidenta ca sunt identice cu tepele lui Vlad Tepes. Deci furt 1 la 1.

Mai vreti dovezi pentru asta? Uitati-va la briceagul elevetian (sau Swiss Army Knife). Sunt ca niste tepe evoluate, adica visul umed al lui Vlad Tepes. Pacat ca nu e aici sa vada ce au facut elvetienii cu brandul lui.

2. Branza elvetiana sau Swiss Cheese. Desigur, poate va ganditi ca e doar o branza. Asa si? Ce mare branza? De fapt e un cascaval, dar ce conteaza. Ideea e ca daca luati un cascaval romanesc si il trageti un pic prin teapa lui Vlad Tepes , obtineti fix cascavalul lor: Adica un cascaval cu gauri!

3. Bancile Elvetiene. Poate va ganditi: "Ok… ce legatura ar putea exista intre teapa lui Vlad Tepes si bancile elvetiene"? Pai e foarte simplu, dragi prieteni. Ce se afla in bancile elvetiene? Banii politicienilor romani. Care bani? Banii cu care au dat teapa romanilor… Deci din nou, la ei se afla banii cu tot cu teapa.

4. Alpii – Pe langa faptul ca sunt niste Carpati mai inalti. Adica hop, au vazut Carpatii, si-au facut si ei niste munti mai inalti un pic, cu vreo 2000 de m. Ganditi-va un pic ce se intampla pe acei munti inzapeziti. Lumea se da cu ski-urile, nu? Si ati vazut vreodata un bat de ski? Cam cu ce va seamana? 

5. Ciocolata Elvetiana – Da… si lui Tepes ii placea ciocolata, asta unul la mana, iar atunci cand te servesti cu fructe la o fantana cu ciocolata, pentru a le imbraca in ciocolata, cum procedezi? LE PUI PE O TEAPA!!

CONCLUZIE!

Articolul este evident o gluma, banuim ca v-ati dat seama. SAU NU ESTE?? TREZITI-VA OAMENI BUNI!! Una peste alta, speram ca Romania ii va invinge si ca jucatorii romani le vor arata tepele lor pe teren. Asta a sunat un pic dubios, dar ati inteles. HAI ROMANIAAA!!!

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide