Cum sa citesti pe ascuns mesajele fara enervantul "SEEN"

Facebook Messenger si Whatsapp iti trimit mesajele direct catre telefon si nu asteapta sa deschizi aplicatia ca sa le primesti. Asta inseamna ca indiferent daca ti-ai verificat sau nu mesajele, datele lor vin aproape instant in dispozitiv. Acest lucru iti permite sa le citesti foarte usor fara a le deschide.

Daca ai notificarile in banner activate, asta inseamna ca e  posibil sa citesti pe fuga cateva mesaje atunci cand iti sunt livrate, fara sa fii nevoit sa le deschizi. Acest lucru te poate salva atunci cand vrei sa ignori pe cineva, fara ca persoana respectiva sa stie.

Problema intervine atunci cand interlocutorul iti trimise mai multe mesaje, iar atunci tu vei putea citi doar cateva cuvinte.

Avand in vedere ca mesajele pe care vrei sa le citesti sunt deja in telefon, tot ce trebuie sa faci e sa blochezi aplicatia din a stii ca le-ai deschis, nu? Singurul mod prin care aplicatia poate trimiti informatii catre partenerul de discutii nedorit este via Internet. Din fericire, Modul Avion te poate salva din aceasta situatie.

Activeaza Modul Avion pentru a opri temporar conexiune la internet. Odata ce ai facut asta, poti citi mesajele lejer, fara a te teme de enervantul "SEEN". Trucul acesta merge atat in Messenger, cat si in Whatsapp. Dupa accea vei putea porni din nou datele mobile, iar nimeni nu va observa nimic. Aceasta metoda nu functioneaza pe toate tipurile de telefoane.

Secretul asta ramane intre noi, da?

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide