Cum să strici Crăciunul în 10 pași

De sărbători și în special de Crăciun mai toţi se cred artiști decoratori. Prin fabrici și uzine produsele prind și ele aer de sărbătoare, doar că uneori minţile creative sunt prea obosite după un an plin și nu realizează ce dezastru nasc. Așa este și în selecţia asta de total fails pe care le-a adunat omaga.ro înainte de Crăciun, ca să nu strici Crăciunul încălcând unul din cele zece sfaturi din lista asta.

1. Atenţie la masa de Crăciun! Nu exageraţi cu decoraţiunile prea originale. Iar dacă totuși vă aventuraţi în creaţii curajoase, cereţi încă o opinie. De multe ori vă poate salva din situaţii penibile.

2. Atenţie unde puneţi decoraţiunile! Mesajele combinate cu locuri nepotrivite pot strica Crăciunul sau îl pot transforma în cea mai bună sursă de umor involuntar

…sau prea multă creativitate când vine vorba de reinterpretarea tradiţionalului pom de Crăciun se poate transforma într-un ”brad” pe care numai voi să-l vedeţi frumos. Ceilalţi o să zică despre el că este de că**t. La propriu!

3. Atenţie la ce păpuși cumpăraţi pentru a face cadou de Crăciun sau pentru a orna casa!

4. Nu trebuie chiar totul decorat de Crăciun! Palmierii, de exemplu, s-ar putea să nu arate prea ortodox când sunt acoperiţi de perdele de luminiţe modeltae după forma lor.

5. Nu lăsa Antena 3 să îţi schimbe viaţa! Și nici să te inspire pentru combinaţiile de decoraţiuni de sărbători!

6. Citește cu atenţie mesajele de pe hainele pentru zilele de Crăciun. Unele sunt prea perverse și neinspirate! Cu atât mai mult pentru a ajunge pe copii!

7. Nu trebuie chiar totul decorat cu crenguţe de brad! Unele obiecte pot să arate cum arată în mod obișnuit și de Crăciun.

8. Nu speria colindătorii! Unele decoraţiuni din brad s-ar putea să-i pună pe fugă mai repede decât un câine fioros nehrănit de o lună…

9. Unele jucării chiar nu sunt potrivite pentru copii! Poate doar pentru cei 18+

10. Nu insistaţi să faceţi poze funny care sunt doar penibile! Nu se știe pe unde pot ajunge și să regretaţi mai târziu…

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide