Dakota Johnson a povestit cum au fost filmate scenele erotice din seria “Fifty Shades”

Fifty Shades Freed este, fără îndoială, cel mai așteptat film al momentului. El e deja în cinematografe, iar ziua indrăgostiţilor a adus cu ea săli pline și încasări record. Ei bine, într-un interviu pentru publicaţia Marie Claire, Dakota Johnson a vorbit despre scenele erotice din seria Fifty Shades.

Nuditatea este foarte interesantă pentru un actor. Eu si Jamie (n.r. partenerul său de filmare) am lucrat împreună mult timp și într-o manieră intimă. Între noi nu mai există loc pentru inhibiţii. În timpul scenelor de sex purtam o lenjerie intimă specială, transparentă și liptă bine de corp pentru a nu cădea.

Dakota Johnson a vorbit și despre lucrurile mai puţin frumoase ale vieţii de actor în seria Fifty Shades:

Dacă ceva este foarte, foarte dificil, este necesar ca uneori sa apelezi la un shot sau ceva tare pentru a simplifica putin lucrurile. Oricat de mult te pregatesti pentru o scena, nu poti controla modul in care sistemul tau nervos reactioneaza

Vă reamintim faptul că oamenii de film și-au dat deja cu părerea despre el, iar aceștia au avut un singur gând: filmul e slab.

The Guardian (1/5)

“Este totul atât de confortabil și bine construit, încât ai impresia că a fost produs de cineva care n-a făcut sex niciodată.”

BBC (1/5)

“Fifty Shades Freed este atât de puţin sexy încât ar putea să fie folosit cu ușurinţă  într-o clinică pentru dependenţii de sex.”

Empire (2/5)

“Dacă scoatem BDSM din ecuaţie, Fyfty Shades Freed ar putea fi  un film thriller perfect de după-amiază pentru un canal mediocru.”

The Atlantic

“Avem încredere că oamenii care vor să râdă la filmul ăsta sunt mai mulţi decât cei car vor să-l vadă pentru povestea lui.”

Mai multe impresii puteţi citi în acticolul acesta.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide