Existau Niste Slujbe Chiar Dubioase In Trecut

1. Maimuta de Praf de Pusca – In trecut, daca erai un baietel pe un vas de lupta, ti s-ar fi dat sarcina de a umple tunurile cu praf de pusca, cat mai rapid posibil.

2. Basinos – Nu, nu este ceva ce inca vezi in cluburile de fite de la noi. Pentru a distra regii, existau niste oameni foarte speciali, care erau platiti foarte bine pentru a flatula la comanda. Mai aveau si alte indatoriri, dar talentul asta era cel cu adevarat special.

3. Taietor de gheata – suna a ceva ce spui la misto cand te intreaba cineva cu ce te ocupi, dar avand in vedere ca era o vreme cand nu existau frigidere, trebuia sa angajezi pe cineva ca sa iti procure gheata.

4. Flyter – Bataliile rap n-au inceput cu Eminem, ci in secolul 5, da? Era o distractie ca oamenii sa se jigneasca in versuri. Si de obicei se ajungeau la chestii foarte ofensive si sexuale. Ca in zilele noastre.

5. Hot de cadavre – La inceputul medicinei existau oameni care erau platiti sa dezgroape morminte si sa vanda ramasitele scolilor specializate.

6. Aranjator de popice – Cam ce credeti ca se intampla inainte sa existe aparatele alea de pus popicele la loc? Exact, erau niste oameni angajajati special pentru asta.

7. Vanator de sobolani – Atunci cand sobolanii purtatori de boli zburdau liberi prin taram, trebuia sa existe cineva ca sa se ocupe de treaba. Nu, nu pisicile. In orice caz, erau apreciati de toata lumea, ceea ce facea slujba asta o adevarata placere.

8. Colector de lipitori – Oamenii se duceau in mlastini si lacuri pentru a prinde lipitori cu picioare de animale moarte. Apoi le vindeau doctorilor pentru a trata pacientii.

9. Pensator de par de subrat – Chiar nu am inventat postul asta, cica in Roma Antica era o rusine sa apari la baia publica avand par la subrat. Asa ca de ce sa nu angajezi pe cineva sa te ajute cu aceasta problema? Cat de mult poate sa doara?

10. Organizator de orgii – Cred ca puteti sa va dati seama usor despre ce e vorba. Planificau orgii pentru Roma Antica. Iar daca isi faceau treaba bine, erau invitati sa participe. Mult mai bine decat orice bacsis.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide