Fără screenshot în noul update de la Instagram

Probabil că aţi observat faptul că Instagram arată puţin diferit faţă de cum eram noi obișnuiţi. Dacă, totuși, nu s-a întâmplat asta, vă spunem noi. Am făcut un articol în care vă arătăm care sunt cele mai importante schimbări pe care Instagram le-a pregătit și implementat în aplicaţie. Să începem!

De vara trecută, de când a fost introdusă funcţia Stories, Instagram a dezvoltat tot felul de funcţionalităţi pe care le oferă utilizatorilor. Funcţionalităţile au fost atât de bune încât numărul persoanelor care folosesc frecvent funcţia acesta a depășit numărul persoanelor care folosesc Instagram.

De-a lungul timpului s-au introdus modul prin care poţi intra live, posibilitatea efectuării boomerangului sau posibilitatea inversării filmuleţelor și derularea acestora de la coadă la cap.

În noul update pentru Instagram vei putea să trimiţi un story drept mesaj direct. Funcţia se aplică și pentru alte conturi, cu menţiunea că acele conturi trebuie să aibă această posibilitate activată. Astfel, dacă vezi un story de la un restaurant cu mâncare ce arată excepţional, acum le poţi trimite în mod direct prietenilor tăi.

Instragram îţi oferă posibilitatea să deselectezi funcţia prin care lași alţi utilizatori să îţi trimită story-urile către alţi utilizatori drept mesaj direct.

În noul update, în cazul story-urilor ce se șterg după 10 secunde, adică posibil unele compromiţătoare, vei fi anunţat în cazul în utilizatorul de la capătul celălalt al internetului va face captură de ecran. 

La nivel global, peste 250 de milioane de oameni folosesc Instagram zi de zi.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide