Floyd Mayweather a câștigat 178,041$… pe secundă

Felicitări! Cât timp ai așteptat să se încarce acest articol ai câștigat, probabil, peste 300,000 de $.

Bine, poate tu nu, dar atât a câștigat Floyd Mayweather pentru fiecare secundă pe care a petrecut-o în ring în meciul de box al anului: 178,041 de $. Este, fără îndoială, cea mai mare sumă încasată pentru un singur eveniment de un sportiv. Bursa de meci a lui Floyd a fost compusă din 100 de milioane de $, drepturi sigure, pe care acesta le-ar fi încasat indiferent de succesul meciului, iar ce-a de-a doua parte, ceva mai mare, se ridică la 150-200 de milioane de $, bani pe care Mayweather îi încasează din drepturile de televizare, meciul fiind transmis în America prin sistemul “pay-per-view”.

McGregor n-a ieșit nici el foarte prost din această luptă. Acesta a câștigat 30 de milioane de $, această sumă fiind mai mare decât toate premiile pe care le-a avut în MMA, combinate. El ar trebui să ia și ceva bani din drepturile de televizare, dar suma nu se apropie nici pe departe de cea a lui Floyd.

Credem că putem spune, probabil fără să greșim deloc, faptul că Floyd Mayweather a devenit, după această luptă, cel mai bine plătit sportiv din istorie. Averea acestuia este estimată la 600 de milioane de $.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide