FOTO VIRAL: Un român și-a aruncat bradul de la balcon direct în parbrizul unei mașini

Câteva fotografii au devenit virale aseară pe reţelele de socializare. Desigur, ca în majoritatea cazurilor, fotografiile suprind lucruri care n-au prea fost văzute pe meleagurile mioritice. Este vorba de un brad. Dar nu orice brad. Un brad înfipt într-un parbriz. Și desigur, nu orice parbriz. Un parbriz al unei mașini aflate în mișcare.

Andra Nistor este cea care a postat fotografiile, iar textul oferit de Andra este acesta: “Voiam să vă arăt în ce ţară trăim. Trăim în ţara în care unii oameni își aruncă bradul de la balcon pe mașinile parcate. Fără să gândească, fără bun simţ, fără creier. Imaginează-ţi că poate treci singur sau cu copilul și îţi sparge capul un brad aruncat de la etaj. Imaginează-ţi că pe unii nu ii interesează nimic mai mult decât să nu obosească până la ghena de gunoi.
Pozele nu sunt de pe net. Tocmai mi le-a arătat un amic și l-am rugat să mi le trimită să le postez. Atât sunt unii de cretini. Atât de mult!!!”

Update-ul pe care îl face ulterior Andra este cel care ne uluiește de fapt. Mașina era în mișcare, în căutarea unui loc de parcare, atunci când bradul i-a aterizat direct pe parbriz. Credem că fotografiile vorbesc de la sine, așa că vă lăsăm să le vizionaţi, apoi vă vom spune și ce anume spun oamenii prin comentarii.

Fotografiile postate de Andra au devenit rapid celebre pe Facebook, ajungând să aibă peste 400 de like-uri și peste 1.600 de distribuiri.

În comentarii oamenilor pur și simplu nu le vine să creadă: “Asta este clar lipsa de ecucatie”, “Nu mi-aș fi închipuit că cineva poate sa facă așa ceva”, “Așa ceva nu există”.

În timp ce alţii au văzut în asta un motiv de glume: “A pus bradulet la oglinda”, “Putem spune, ca a fost plantat cum trebuie”, “Cel mai scump suport de brad pe care l-am vazut”, “Cam tarziu l-a aruncat pe 24 ianuarie. In general olimpiada de aruncat brazi de la geam este pe la inceputul lunii.”

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide