Fotografiile romanilor nominalizati la Sony Awards

1. Ioana Moldovan – Fotografiile Ioanei au ca tema ”Vocaţia unui medic de ţară”, acestea prezentand povestea medicului Floarea Ciupitu, cadru medical ce profeseaza de peste trei decenii in satul Gângiova, judetul Dolj.

Ioana Moldovan a fost invitata Ancai Gradinaru la interviurile Europa FM.

2. Adi Bulboaca – Seria de fotografii cu care a fost nominalizat se numeste ”Silver Beach Hotel”. Fotografiile prezinta arhitectura hotelului de langa Lacul Balaton din Ungaria. Mai multe detalii despre Adi Bulboaca puteti gasi in interviul realizat de Liana Nicolae pentru Europa FM.
 

3. Alex Andriesi – A fost inclus pe lista finalistilor in categoria Enhanced din competitia Open cu fotografia ”Far from gravity” (”Departe de gravitatie”), realizata în Grenoble, Franta.

4. Radu Dumitrescu-Elian – Este pe lista scurtă la categoria Cultură a competiţiei Open cu imaginea ”The Prayer” (”Rugăciunea”), obţinută în Bucovina, fotografie ce descrie viaţa frumoasă și simplă a Paraschivei, o femeie de 76 de ani.

5. Sorin Rechitan – A fost nominalizat la categoria Natura, in competitia Open, pentru imaginea intitulata ”Altai Wanderer” (”Calatorul din Altai”), o fotografie spectaculoasa alb-negru, a unui alpinist care escaladeaza Muntele Belukha, cel mai inalt varf al Muntilor Altai din Rusia.

6. Rares Taciu – Fotografia ”Remember” (”Aducere aminte”) a fost inclusa pe lista scurtă în competiţia Youth. 

In competitie au intrat 227.596 de fotografii din 183 de tari.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide