Idei Din Game Of Thrones Care Din Fericire Au Picat

1. Trebuiau sa fie doar 4 grupari – Lannister si Stark (in special Robb vs. Joffrey) sa se bata in Westeros, in timp ce Targaryenii si Dothraki domneau peste mari. Desi momentan personajele din serial sunt "fara numar" si destul de greu de tinut minte, ne bucuram sunt mai multe familii. Nu de alta, dar sa aiba de unde sa moara lumea.

2. Jamie Lannister trebuia sa il omoare pe Joffrey si pe toata lumea care urma sa urce pe tron. "Kingslayer" pe bune, nu asa. Dar atata timp cat a murit Joffrey, chiar nu mai conteaza.

3. Sansa Stark trebuia sa aiba un fiu cu Joffrey, apoi sa aleaga "sotul si copilul in defavoarea parintilor si fratilor", o decizie pe care urma sa o regrete. Desi in serialul de acum Sansa a ales Leul in locul Lupului, credem ca si-a dat seama ce naspa era Joffrey cand i-a taiat capul tatalui ei.

4. Si ca tot vorbim de Sansa, trebuia sa moara devreme in serial.

5. Tyrion ar fi trebuit sa asedieze si sa arda Winterfell. Desi acum e unul din cele mai iubite personaje, in original era la fel de oribil cum isi imagina Cersei ca este.

6. Parintii lui Jon erau necunoscuti, ceea ce indica ca teoria "R + L = J" ar putea fi adevarata. (cautati pe Goole ce inseamna acea ecuatie, desi s-ar putea sa aveti un spoiler major al intregului serial)

7. Khal Drogo era un personaj negativ, iar Dany trebuia sa il omoare. L-a omorat intr-un final, dar din greseala.

8. Robb trebuia sa il raneasca pe Joffrey intr-o batalie, iar mai tarziu sa moara el insusi in alta. Ceea ce ar fi fost mult mai usor de indurat decat "Red Wedding".

9. Catelyn ar fi trebuit sa calatoreasca dincolo de Wall si sa se intalneasca cu Mance Rayder. Iar zombie albi umblatori trebuiau sa o ucida.

10. Arya trebuia sa fie centrul unui TRIUNGHI AMOROS intre Jon si Tyrion. Da, e pe bune cica. Nu, nu are rost sa discutam despre asta.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide