Instagram Stories se vor putea vedea și pe Facebook

Instagram testează o nouă funcţionalitate zilele astea: utilizatorii platformei de fotografii vor putea să își pună automat imaginile de la Instagram Stories și pe Facebook Stories. Lucrurile-s destul de simple. De când Instagram a lansat Stories, tot mai mulţi oameni au început să folosească funcţionalitatea, majoritatea dintre aceștia preferând platfoma Instagram. Funcţia Stories de pe Instagram este folosită, conform companiei, în fiecare zi, de peste 250 de milioane de oameni.

Astfel, în timpul testelor, utilizatorilor le-a apărut o funcţionalitate specială ce îi lăsa pe aceștia să dea share contetului creat direct pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Instagram a confirmat testele făcute, dar a refuzat să dea alte detalii, spunând pentru site-ul Mashable.com că “lucrează zi de zi pentru a îmbunătăţi experineţa utilizatorilor pentru a face mai simplu să împărtășești în orice secundă momentele plăcute pe care le trăiesc aceștia”.

Experţii în social media spun că mișcarea nu este deloc o surpriză având în vedere întreaga campanie pe care Facebook a dus-o pentru a promova Stories. Putem împărtăși povești pe fiecare platformă a companiei: Whatsapp, Facebook, Messenger și Instagram.

Funcţionalitatea este încă în fază de testare iar o dată la care va fi implementată nu a fost comunicată încă.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide