Justin Bieber și Selena Gomez din nou împreună

Zilele trecute Selena Gomez a pus punct relaţiei cu The Weeknd, după 10 luni impreună. Această veste nu a venit neapărat ca un șoc, apropiaţii cuplului vorbind în repetate rânduri despre anumite certuri pe care cei doi le aveau.

Conform presei internaţionale, Selena Gomez și Justin Bieber sunt din nou împreună. Un apropiat al lui Justin a mărturisit faptul că “Justin speră să îi recâștige încrederea”.

Revista Unica notează faptul că cei doi proaspăt reîndragostiti și-au petrecut o zi intreagă impreună și au fost surpinsi în ipostaze destul de apropiate. S-au plimbat cu bicicleta, Justin a jucat hockei în timp ce Selena îl admira de pe margine, iar apoi au plecat cu aceași mașină.

Într-un interviu pentru revista Complex Magazine acordat imediat după despărţirea celor doi, în 2015, Justin Bieber mărturisea că: “Eram atât de îndrăgostiţi unul de celălalt încât nimic altceva nu mai conta. Lumile noastre se roteau în jurul celuilalalt, iar valorile noastre erau date de cealaltă persoană. Când se întâmplă asta, e imposibil să nu fii dezamăgit. Iubita sau iubitul te va dezamăgi dintr-un punct de vedere. Nu-ţi poţi baza identitatea într-o singură persoană“.

Selena Gomez și Justin Bieber au fost impreună 5 ani, despărtindu-se în 2015, iar de atunci nu au mai fost fotografiaţi împreună.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide