Klaus Iohannis a reușit să oprească emisia Europa FM

Klaus Iohannis are un mod aparte de a-și rosti discursurile, doar că un calculator nu intuiește când președintele vrea să adauge o pauză dramatică sau nu-și găsește cuvintele. Pentru că la radio pauzele nu ar trebui să existe, mai toate posturile au un sistem automat de ”avarie” care intră în funcţiune atunci când pauzele depșesc mai multe secunde.

Asta s-a întâmplat și la Europa FM, miercuri seara, atunci când Klaus Iohannis anunţa concluziile după consultările cu partidele parlamentare în vederea formării unui nou Guvern, după demisia lui Mihai Tudose.

Declaraţia președintelui a fost transmisă în direct de Europa FM, în emisiunea Drum cu Prioritate, doar că ritmul în care Klaus Iohannis a ales să transmită informaţiile a dat peste cap și sistemul de siguranţă al postului de radio, care intervine în momentul în care sunetul se înterupe pentru mai multe secunde.

Spre finalul discursului președintelui, pe o pauză prelungită făcută de acesta, sistemul de siguranţă a intrat în funcţiune, difuzând piesa ”Sam Brown – Stop!”.

După ce președintele a zis că ”PSD a promis salarii, pensii, școli, manual, spitale, infrastructură, dar până acum prea puţin s-a realizat. Acum, PSD trebuie să dovedească că ceea ce a promis, face” a urmat o pauză prelungită, pe care sistemul automat a considerat că trebuie să o întrerupă.

După câteva secunde de pauză, Klaus Iohannis a continuat: ”Avem, la un an de la alegerile parlamentare, care au fost câștigate de PSD, două guverne PSD eșuate. Acum, primesc șansa de a dovedi că știu ce vor și știu cum se face.

În continuare, invit pe toţi cei implicaţi în procedură să se mobilizeze și să lucreze repede și bine. Este posibil ca până la 1 februarie întreaga procedură să fie finalizată și noul guvern să se apuce de treabă și să rezolve problemele, mai degrabă decât să le încurce”.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide