Lucruri misto despre filme pe care nu le stiai

1. In filmul "Nasul", cuvantul "mafia" nu a fost mentionat niciodata deoarece mafia adevarata a cerut acest lucru. Iar studioul a luat-o foarte in serios.

2. Infatisarea lui Yoda a fost inspirata dupa look-ul creatorului lui, Stuart Freeborn, la care s-a adaugat putin Albert Einstein pentru a parea mai intelept. Foarte au fost destepti.

3. Din pacate, David Holmes, dublura lui Daniel Radcliffe din primele sase filme Harry Potter, a ramas paralizat din cauza unui accident pe platoul celui de-al saptelea film.

4. Deoarece Sean Connery a inceput sa cheleasca de la varsta de 21 de ani, a purtat o peruca in toate filmele James Bond. A purtat-o atat de bine ca un agent secret, incat nimeni nu a stiut.

5. Bruce Lee se misca asa repede incat editorii de film i-au incetinit scenele, astfel incat si noi muritorii de rand sa vedem ce facea.

6. Ajustat la inflatie, "Pe aripile vantului" este filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile. Ar fi castigat aproape 3,5 miliarde de dolari la standardele actuale.

7. Cand James Cameron a terminat de scris Terminator, era sarac lipit pamantului si a vandut scenariul cu 1 dolar, impreuna cu garantia ca poate regiza filmul chiar el.

8. In Terminator 2, Arnold Schwarzenegger a fost platit mai mult de 20.000 $ pentru fiecare cuvant spus. Si la final a meritat, a iesit unul din cele mai tari filme de actiune din toate timpurile.

9. Morgan Freeman, sau Dumnezeu cu ne mai place sa ii zicem, nu a aparut intr-un film pana la 34 de ani, iar d-abia la 52 de ani a jucat intr-un film major. Iar acum are vreo 78 de ani.

10. Peste 90% din filmele americane de dinainte de 1930, au fost pierdute fara nicio urma.

11. Nigeria produce anual mai multe filme decat Statele Unite. Legat de bugete… n-are rost sa comparam.

12. Johnny Depp, Tom Cruise, Harrison Ford, Glenn Close, Edward Norton, Gary Oldman, and Robert Downey Jr. nu au castigat niciodata un Oscar. Asta asa, ca sa se stie.

13. Sylvester Stallone a fost asa de sarac incat si-a vandut cainele cu 50 $. La putin timp dupa ce a vandut scenariul pentru Rocky, a putut sa il rascumpere, insa cu 3000 $. Cainele poate fi vazut si in Rocky 2 si in Rocky 3. In Rocky 4 probabil l-a vandut din nou.

14. Bugetul filmului Titanic a fost mai mare decat bugetul construirii adevaratului Titanic.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide