Meghan Markle a încălcat protocolul Casei Regale – VIDEO

Meghan Markle nu s-a ferit să abordeze un subiect sensibil la un forum organizat de The Royal Foundation, fundaţia înfiinţată de prinţii William şi Harry.

Deși protocolul regal spune clar că familia regală nu trebuie să ia poziţii politice sau să comenteze acţiuni cu tentă politică, actriţa a arătat că susţine campaniile #MeToo and Time’s Up.

Întrebată despre cum își va continua activităţile umanitare în cadrul Fundaţiei Regale, Meghan a răspuns: ”Veţi auzi oamenii spunând că le ajută pe femei să-și găsească vocea. Dezaprob această abordare în mod fundamental, deoarece femeile nu trebuie să-și găsească vocea, ele au o voce, trebuie doar să fie încurajate să o folosească și oamenii trebuie să fie îndemnaţi să asculte. Chiar acum, cu atât de multe campanii precum #MeToo și Time’s Up, este cel mai potrivit moment să continuăm să le dăm femeilor curajul de-și arate puterea și să le spunem oamenilor să continue să le sprijine.”

Declaraţia a surprins pe toată lumea, în condiţiile în care viitoarea ei cumnată, Kate Middleton a fost criticată de curând pentru că nu a avut curajul să încalce protocolul Casei Regale ca să-și arate sprijinul pentru cele două campanii.

La ceremonia de decernare a premiilor BAFTA, ducesa a purtat o rochie de culoare verde închis în loc de negru, făcând astfel notă discordantă cu restul vedetelor care au ales negrul ca simbol pentru lupta împotriva hărţuirilor sexuale.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide