Monopoly isi schimba infatisarea la 82 de ani

Cu ocazia implinirii a 82 de ani de la lansarea celui mai indragit joc de societate din lume, Hasbro a anuntat rezultatul votului a peste 4 milioane de fani de pe intregul mapamond. Astfel, cei 8 pioni alesi sa se alinieze de acum inainte la linia de start a jocului Monopoly clasic sunt catelusul Scottie, palaria, masina, nava de lupta, pisica, pinguinul, dinozaurul T-Rex si ratusca din cauciuc! 

Pentru prima oara in cei 82 de ani, Monopoly a ales sa schimbe pionii metalici, care au reprezentat mereu un element cheie al jocului. Astfel, in luna ianuarie, Hasbro a lansat „Monopoly Mania Pionilor”, cea mai mare campanie internationala de votare de pana acum, in cadrul careia milioane de oameni din peste 100 de tari au ales cei 8 pioni care sa fie inclusi in varianta clasica a jocului.

4 dintre vechii pioni au fost votati sa ramana in joc, semn ca palaria, catelusul Scottie, masina si nava de lupta au purtat noroc jucatorilor. Cele mai multe voturi le-au primit catelusul si dinozaurul T-Rex cel din urma aflandu-se pentru prima oara pe tabla jocului Monopoly. Pinguinul si ratusca din cauciuc s-au alaturat si ei in premiera setului de pioni, in timp ce pisica pare ca s-a lingusit cu succes pe langa sute de mii oameni care au votat-o pentru a ramane in joc. 

In campania de votare online au fost inscrisi 64 de pioni vechi si noi, impartiti in 8 categorii. Romanii au votat si ei pionii care le vor purta noroc de acum inainte si pe care ii vor regasi in jocul clasic Monopoly, incepand cu luna august.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide