Mr. Monopoly implineste 82 de ani

Magnatul din popularul joc are un istoric complet. Inainte sa se apuce de afaceri, el a studiat la University of Pennsylvania. A ajuns chiar si in topul Forbes iar de numele personajului central al jocului, Mr. Monopoly, se leaga multe seri in care prietenii au invatat sa faca afaceri.


La doar un an de la lansare in Statele Unite ale Americii, Monopoly a ajuns sa produca peste 35.000 de copii ale jocului in doar o saptamana. Astazi, cel mai indragit joc de tranzactii imobiliare este tiparit in peste 47 de limbi si comercializat in peste 100.000 de magazine din 114 tari. De asemenea, in cei 80 de ani au aparut peste 300 de versiuni licentiate ale jocului, cu tematici precum sportul sau lumea filmului.

Mr. Monopoly si-a facut aparitia oficial in martie 1935, acesta fiind si motivul pentru care in aceasta perioada fanii jocului au parte de mai multe surprize și provocari din partea Hasbro. Pe 19 martie, romanii vor descoperi urmatorii pioni ai jocului Monopoly Classic, in urma unei campanii internationale de votare care a fost deschisa pana pe 31 ianuarie pe votemonopoly.com. 8 pioni preferati din cele 8 categorii disponibile vor fi anuntati duminica.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide