Netflix încetează orice colaborare cu Kevin Spacey și îl suspendă pe acesta din House of Cards

Kevin Spacey este implicat zilele acestea în cel mai mare scandal al carierei. Actorul este acuzat de mai mulţi bărbaţi de hărţuire sexuală, primul care a vorbit despre acest lucru fiind Anthony Rapp, actorul care a povestit într-un interviu faptul că, acum 30 de ani, pe când acest avea doar 14 ani, Kevin Spacey l-ar fi agresat sexual.

Pe lângă premiul Emmy pierdut de care vă spuneam în articolul precedent, Kevin Spacey mai primește o veste proastă. Serviciul de streaming video online, Netfix, a trimis vineri seară o notificare prin care declară că nu se va mai implica în producerea și distribuirea House of Cards, dacă serialul îl mai conţine pe Kevin Spacey.

Hotnews.ro notează faptul că Media Rights Capital (MRC), compania care produce serialul ¬House of Cards¬, a anunţat, de asemenea, suspendarea lui Kevin Spacey din proiect. Spacey a interpretat rolul principal în acest serial și a fost producătorul executiv al serialului.

“În timp ce continuam ancheta în legătură cu acuzaţiile grave aduse în privinţa comportamentului lui Kevin Spacey pe platourile de filmare pentru House of Cards, acesta a fost suspendat”, a transmis MRC.
Netflix a suspendat și producţia filmului “Gore”, film ce ar fi trebuit produs de Kevin Spacey.
Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide