O prezentatoare de meteo din Argentina și-a asigurat fundul pentru 100.000 de $

100.000 de dolari. Aceasta este suma pentru care o prezentatoare din Australia și-a asigurat fundul pentru a-l proteja.

În vârstă de 24 de ani, Sol Perez este noua atracţie a Argentinei, având milioane de followeri pe reţelele sociale, aceștia considerând-o cea mai sexy prezentatoare de meteo din ţară.

Ea prezintă vremea la postul TyC Sports, dar fotografiile sale din social media au atras cel mai mult atenţia oamenilor.

 

Acele fotografii de pe reţelele sociale au ajutat-o pe argentiniancă să își facă fundul extrem de cunoscut, atât de cunoscut încât acum îl asigură pentru 100.000 de dolari.

Aceasta înseamnă că, în cazul în care se întâmplă ceva cu starul, iar fundul acesteia este afectat, Sol va fi plătită de către compania de asigurări. Sol Perez a admis faptul că a muncit destul de mult până să ajungă în acest prag.

Ea a dezvăluit faptul că a luat în greutate peste 10 kilograme printr-un regim intens de viaţă, fiind o combinaţie între mâncare sănătoasă și sport.

 

În ultimul timp au apărut zvonuri cum că Perez va fi înlocuită de la pupitrul știrilor meteo de Marina Senuk, o tânără de 25 de ani, dar doar pentru perioada în care Perez va juca în show-ul “La Isla Encantada” din Cordoba.

Chiar și așa, presa locală speculează faptul că Perez nu se va mai întoarce pe TV, în principiu pentru simplu fapt că n-ar fi pentru prima dată când aceasta renunţă, temporar, la pupitrul știrilor.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide