Rafael Nadal, numărul 1 ATP, i-a răspuns unei fane de 92 de ani din Mexic via Twitter

Rafael Nadal, numărul 1 în ierarhia ATP, n-a avut cea mai bună competiţie la care putea spera pe meleagurile australiene, retrăgându-se din meciul în faţa viitorului finalist, Marin Cilic.

Dar Nadal are fanii în spatele lui care pot îi pot ridica starea de spirit. O femeie de 92 de ani i-a scris o scrisoare numărului 1 mondial, spunându-i că își dorește ca acesta să se facă bine curând și să aibă succes în continuare.

Draga Rafa, în decembrie ţi-am scris o scrisoare și am trimis-o către academia ta de tenis din Spania. Știu că ești ocupat, alergând pe tot globul, așa că poate nu ai primit plicul meu. Am 92 de ani, sunt o jucătoare de tenis și un fan înfocat al tău. Îţi urmăresc fiecare meci, iar dacă sunt în miez de noapte, îmi pun alarma să sunte pentru a fi sigură că te văd jucând.

Îmi pare sincer rău pentru ceea ce s-a întâmplat în Ausstralia și sper că te vei recupera repede. Am aflat că vei fi în Acapulco la finalul lunii și mi-aș dori să vin să te văd jucând, dar e dificil să călătoresc zilele astea. Mi-ar face o imensă plăcere dacă mi-ai răspunde la scrisoare la un moment dat.

Nepoata femeii i-a pus scrisoare pe Twitter, strângând peste 20000 de aprecieri.

Iar dorinţa doamnei s-a împlinit. Rafael Nadal i-a răspuns la scrisoare. Desigur, virtual, dar i-a răspuns.

Dragă Debora, te rog să îi transmiţi mulţumiri bunicii tale pentru scrisoarea sa emoţionantă. M-a impresionat profund. Primesc toate scrisorile ei de suport și înseamnă enorm de mult pentru mine. Mulţumesc.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide