Simona Halep a dezvăluit povestea din spatele pozelor cu Roger Federer și cu tatăl său

Prezentă la Cluj în postura de suporter al naţionalei feminine de Fed Cup, pentru că o accidentare o ţine încă departe de terenul de tenis, Simona Halep a vorbit la finalul celor două meciuri de tenis ale României, contra Canadei, câștigate de Sorana Cîrstea și Irina Begu.

Întrebată de jurnalistul DigiSport despre fotografia devenită virală din timpul Australian Open, cea în care Simona este alături de starul elveţian, aceasta răspunde:

“Am făcut poză cu Federer, dar m-a ajutat Darren. Mi-a fost un pic rușine să mă duc să îi cer eu. Iar cu tatăl lui s-a întâmplat, a venit pe moment.”

La câteva zile distanţă de la acea poză, după meciurile maraton jucate de Simona la Australian Open, românca a mai postat o fotografie, de data aceasta fiind vorba despre tatăl lui Roger Federer.

“Cu tatăl lui s-a întâmplat, a venit pe moment. Ne-am întâlnit și mi-a spus că ”am auzit că ţi-a fost rușine să îi ceri lui Roger poză. I-am zis că vreau să fac și cu dumneavoastră una și am făcut. A fost un moment și cred că este singurul cu care am făcut poză”

Simona va reveni pe terenul de tenis marţi, în turul doi al turneului de la Doha.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide